Schooljaar 1981-1982.


Weeksluiting  -  op de speelplaats  -  16 oktober 1981.

Normaal gesproken was de weeksluiting natuurlijk in de groep, maar deze keer waren de ouders uitgenodigd en zoveel mensen konden we natuurlijk niet kwijt in de klas, dus daarom op de speelplaats. De leerlingen deden een top 10 en het was een groot succes.Drie pagina's uit de schoolkrant o.a 25 jaar Wildzang - november 1981.

Tekst: Fons en tekeningen: Gavin.
Tekst: Fons en tekeningen: Gavin.


Sinterklaas  -  3 december 1981.


Verjaardag meesters  -  10 februari 1982.

Deze dag vierden we de verjaardagen van de meesters Hans Pullens en Hans Haer.  Ze kregen leuke cadeaus zoals grammofoonplaten, een naald voor de pick-up en een plant. Er werd gedanst, toneelstukjes voorgedragen, zoals "politie", "Jan Soldaat" en "de gestolen plaat" en twee zelfgemaakte liedjes gezongen. Er werd ook aan playback gedaan en één van de leukste was "samen in bad". Het was een heel gezellige dag.Klasseschrift van klas 6a - maart 1982.

Toentertijd werd er in verschillende klassen een schrift bijgehouden. Iedere week was er een leerling aan de beurt om te schrijven in het klasseschrift over gebeurtenissen in de klas, in IJmuiden en de wereld. 

De voorkant van het klasseschrift van klas 6a. 


Buiten spelen  -  voorjaar 1982.


Schoolreisje naar dierenpark Amersfoort  -  mei 1982.


Sportdag  -  juni 1982.


Brand!!  -  5 juli 1982.


Schoolkamp Austerlitz - 7 t/m 11 juni 1982.Afscheidsmusical 1982  -  "Pompelmoes in groente en fruit" -  juni 1982.

Pompelmoes (handelaar in groente en fruit) belandt zonder het te willen in de behandelkamer van dokter Monami en wordt prompt tot diens plaatsvervanger gebombardeerd. De echte plaatsvervanger, dokter Lammesien, staat met pech onderweg. Pompelmoes heeft voor alle patiënten een prima en gezonde oplossing

voor alle problemen in het leven.

Onze uitvoering van Pompelmoes vond plaats in de aula van de LTS in IJmuiden.

Heel bijzonder waren de prachtige decorstukken die jarenlang werden ontworpen en geschilderd door onze "decorontwerper" Ton.
De groepen van 1981 - 1982.