Schooljaar 2006-2007.


Pierloop  -  september 2006.Sinterklaasfeest  -  5 december 2006.

Het juiste verhaal is onduidelijk gebleven, maar het was wel bijzonder dat de Sint dit jaar door de politie werd gebracht ????  Wat er ook gebeurd is ....  het had geen invloed op het feest. Het was weer reuzegezellig !Kerst 2006.Schaatsen voor water  -  22 januari 2007.

Schaatsen voor het goede doel - waterputten in de derde Wereldlanden - en tegelijk heel veel plezier.


't is Carnaval  -  18 februari 2007.Eindelijk weer eens een basketbaltoernooi  -  26 februari 2007.

Maandag 26 februari was het weer zover: het basketbaltoernooi in de voorjaarsvakantie georganiseerd door Akrides. Franciscus 2 bestond uit zeven jongens uit de groep 7,  dus de animo was niet echt groot. Op de speeldag was Martijn ziek en had Joshua zich afgemeld. De vijf jongens die overbleven waren Tony, Frank, Igor, Samuel en Merijn en zij hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Zonder wissels hebben ze drie wedstrijden alles gegeven en gingen ze steeds beter spelen. Helaas geen finaleplaats, maar wel veel lol. Compliment voor deze mannen.

(delen van dit verslag zijn genomen uit het stukje geschreven door de moeder van Martijn - red.)

De meisjes wonnen wel: team één werd tweede en team twee werd vierde. Gefeliciteerd !


Wederom een schrijver in de klas - 27 maart 2007.

Wederom, want het is niet de eerste keer dat een schrijver/schijfster onze school bezoekt om de leerlingen te inspireren tot het lezen van (nog) meer boeken. Deze keer Mirjam Oldenhave , auteur van o.a. "Mees Kees".


Meer techniek op de Franciscusschool - april 2007.


Een nieuw fenomeen: bouwcoördinatoren - april 2007.


Sportdag in Beeckestijn  -  een foto-impressie  -  juni 2007.Schoolkamp Egmond-Binnen  -  juni 2007.

Gezellig, vier dagen met de groepen acht naar Egmond-Binnen. Op de fiets er naar toe. Daar hadden we een druk, maar super gezellig programma met sportactiviteiten, een speurtocht door het dorp, levend stratego, het spel met de Muitersteen, de kampioenskrijg en als afsluiting een heel gezellige Bonte Avond.

Dit was ons heerlijke kamphuis.
Dit was ons heerlijke kamphuis.


Afscheidsmusical groep 8  -  "Zapp" -  28 juli 2007.

Ook dit jaar is de musical weer helemaal zelf gemaakt: een eigen thema bedacht, zelf scenes geschreven, liedteksten gemaakt op bestaande melodieën, eigen decors geschilderd, zelf de kleding geregeld ........ top!

De musical heette "Zapp" en de kinderen bezorgden het publiek een gevarieerd avondje tv met alles erop en eraan: nieuws, quiz, weer, reclame, dans- en zangprogramma etc. Het was een gezellige afscheidsmusical.

Excuses voor de kwaliteit van onderstaande afbeeldingen. We hadden slecht vijf digitale opnames. Kunt u ons aan betere opnames helpen? E-mailadres op de homepage!
Excuses voor de kwaliteit van onderstaande afbeeldingen. We hadden slecht vijf digitale opnames. Kunt u ons aan betere opnames helpen? E-mailadres op de homepage!


Afscheid groep 8  -  25 juli 2007.


De groepen van 2006 - 2007.