Schooljaar 1987-1988.


Sportieve hoogtepunten: Korfbal - en basketbalkampioen.Feestelijke hoogtepunten: Sinterklaas en carnaval.Playbackshow in groep 5/6  -  februari 1988.
Plantjes kweken in groep 6  -  31 maart 1988.


Schoolkamp naar Austerlitz  -  enkele foto's  -  juni 1988.Kleuterkermis  -  juli 1988.


Afscheidsmusical groep 8  -  "De verkiezing.' -  juli 1988.

De koning is bedroefd. Hij gaat over enkele maanden met pensioen en heeft geen opvolger. Zijn zoon Marius wil tandarts worden, zijn dochter Anneliese profvoetballer. Nadat dit gegeven in enkele scènes is gespeeld wordt de oplossing gevonden. Anneliese wil pas ná haar voetbalcarrière koningin worden. Tot dan zal de kroon worden uitgeleend. De ministers van het koninkrijk mogen in een verkiezingsstrijd uitmaken wie de kroon mag lenen. Een echt verkiezingsfeest barst los. In de 'Koning-Kies-Show', waarvan de onderdanen via de buis en de aanwezigen in de studio live getuige zijn, strijden de drie kandidaten om de kroon. (De overige ministers zijn wegbezuinigd!). In de wervelende televisieshow treden ook de favoriete artiesten van de ministers op. 
Het geheel wordt gepresenteerd door het show-paar Paul en Pauline. Wanneer na de toespraken de kijkers telefonisch hun stem uitbrengen en hiermee tevens kans maken op gloednieuwe sportwagens, die zijn uitgeloofd door de minister van slimme zaakjes (tevens autohandelaar), snelt de woedende koning uit zijn paleis richting studio. Vlak voordat de uitslag bekend wordt gemaakt dendert hij de tv-studio binnen en voorkomt net op tijd dat één van de corrupte ministers tot koning wordt gekozen. Nadat hij iedereen boos heeft weggestuurd en alleen met Marius en Anneliese achterblijft is er één zin die in het hoofd van de koning weerkaatst. 'Tjonge papsie, je leek onze meester wel'. MAAR DAT IS HET! Die hartstikke aardige, statige, betrouwbare, intelligente, charmante en op z'n tijd strenge meester van groep 8 moet natuurlijk de nieuwe koning worden. In een korte slotscène zien we de klas, waarvan de meester afscheid neemt. In het slotlied wensen de kinderen hem alle succes toe met zijn nieuwe baan.De groepen van 1987 - 1988.