Schooljaar 2002-2003.


Kinderboekenweek 2002.Ontruiming oude Franciscus  -  25 oktober 2002.Kerstmusical "Droomkerstboom" -  20 december 2002.

Esther is een bijzonder meisje. Zij ziet meer dan haar leeftijdsgenoten. Het lijkt wel of zij oog heeft voor dat wat mensen ongelukkig maakt. Tijdens het versieren van de kerstboom kan zij haar aandacht er moeilijk bij houden. In haar dromen ziet ze de geboorte van een bijzonder Kind. Dit Kind brengt licht voor mensen die leven in 't donker.
Er is er één jarig  -  17 februari 2003

Het zal je maar gebeuren! Je bent net wakker, zit aan het ontbijt en plotseling staat er een grote groep kinderen voor je deur te zingen! Dit overkwam meester Hans Pullens  op de dag dat hij 50 jaar oud werd. Zijn hele klas stond voor de deur met cadeautjes en een taart. Wat een origineel initiatief.Carnaval  -  februari 2003Paasviering in de kerk - april 2003Plaatsing nieuwe speeltoestel  -  24 mei 2003.

Op zaterdag 24 mei 2003 is door een grote groep vrijwilligers onder toezicht van de leverancier een nieuw, groot en mooi speeltoestel geplaatst op de kleine speelplaats bij de ingang van de Kloosterstraat. Vele handen.............Schoolkamp groep 8  -  met de tent naar Limmen  -  juni 2003.

Kamperen op het terrein van de scouting in Limmen. Het zag er idyllisch uit: al die tentjes in een grote kring op een mooi grasveld voor het hoofdgebouw. Leuke activiteiten, want we gingen op de fiets naar Egmond om te shoppen en minigolf te spelen en daar was ook een heel fijn zwembad. Verder speelden we het spel met de Muitersteen, de kampioenskrijg en er was elke avond een kampvuur, want dat hoort natuurlijk bij de scouting.

De Bonte avond was heel erg gezellig en het programma zat prima in elkaar. Woensdag brak de hemel open en  ons mooie landje werd overspoeld door enorme regenbuien. Bijna alle tenten liepen onder en we hadden overdag onze handen vol aan het drogen van de kleding. Het leuke van al die regen was dat we de laatste twee nachten met z'n allen in het hoofdgebouw hebben geslapen en dat was reuze gezellig. Een onvergetelijk kamp.Afscheidsmusical groep 8  -  "De kauwgomgangsters" -  23 juni 2003.

Langs de snelweg ligt een tankstation/garage annex wegrestaurant:  "De Klap". In de kleine garage worden auto's gerepareerd, ook als ze niet kapot zijn. Er verschijnen twee louche figuren, Baas en Bram, met een koffer met een gouden handgreep. Zij worden al gauw herkend als de kauwgomgangsters en het personeel doet er alles aan om ze weg te krijgen. Maar dan raakt de koffer zoek en zonder koffer gaan de gangsters niet weg. Gelukkig verschijnt er een echtpaar met precies zo'n zelfde koffer. Het personeel leent deze koffer en geeft hem aan de gangsters, die vertrekken. Maar daarmee beginnen de verwikkelingen pas goed, want wie is wie en hoe vang je gangsters?

Onze groep 8 heeft deze musical met verve op de planken gebracht. Compliment !Afscheid groep 8  -  juli 2003.


De groepen van 2002 - 2003.