Schooljaar 2008-2009.


Een nieuwe directeur  -  even voorstellen  -  1 september 2008.


Kinderboekenweek 2008  -  1 t/m 11 oktober 2008.

Het thema van de Kinderboekenweek 2008 was poëzie. Schrijf maar een gedicht dat jij mooi vindt, over een onderwerp dat jou bezighoudt, in de vorm die jij wil...................juweeltjes werden gemaakt, soms als elfje, in rijmvorm of gewoon zonder enkele vorm of zonder enkel rijm. Dit keer behalve foto's van de afsluiting tijdens "de avond van de poëzie" ook een ruime selectie van de prachtige werkstukken. De auteurs zijn "onbekend", maar hopelijk herken je wel je eigen werk.Een leuke foto-impressie van die gezellige decembermaand - 2008.


Het is weer carnaval !!  -  13 februari 2009.


Bezoek Huisvuilcentrale  -  februari 2009.

Eén van de leukste excursies in groep 8 was de excursie naar de HVC - de huisvuilcentrale in Alkmaar. Het is erg interessant om te zien wat er allemaal gebeurt met ons huisvuil. Eerst werd er een film vertoond en daarna was er een rondleiding door de fabriek.


Paasontbijt  in groep 6  en 8  -  april 2009

Niet zo maar een ontbijtje, maar een feestelijk paasontbijt uit een mooi versierde schoenendoos. Gezellig !

 


Schoolvoetballers in de regionale finales  -  april/mei 2009.

Onze voetbalteams deden het prima dit jaar, maar jongens 1 steeg boven iedereen uit. Als kampioen van Velsen mochten de jongens meedoen aan de regionale finales in Nieuwegein en ook daar werd weer een mooie beker gewonnen; niet die hele grote, maar toch een prima prestatie aan de hand van coach Theo. Compliment mannen!


Techniek onderwijs  -  mei 2009.

Bij elkaar zo'n vier weken per schooljaar besteden we naast de technische onderdelen binnen het thema-onderwijs speciale aandacht aan het vak techniek. In alle groepen zijn de kinderen in dezelfde periode bezig met allerlei technische opdrachten. In 2009 waren alle groepen bezig met het thema "bouw" en al die werkstukken werden als afsluiting samengevoegd tot één groot bouwwerk. Dat geheel stond opgesteld in het studiecentrum en was voor een ieder te bekijken. Het eindresultaat was geweldig mooi!

Schoolreisje naar Duinrell  -  29 mei 2009.

Duinrell als bestemming van het schoolreisje was altijd fijn: leuke, spannende en misselijkmakende attracties en voor de bovenbouw was er altijd tijd om lekker te zwemmen in het Tikibad. Het was super in 2009.


Kamp 2009  -  Egmond-Binnen - mei 2009


Juffendag  -  10 juni 2009.

Zullen de kinderen zich wel eens afgevraagd hebben hoe het toch mogelijk was dat alle juffen van school op dezelfde dag jarig waren?  Dat is vreemd, maar het was wel altijd een gezellige dag.


Afscheidsmusical groep 8  -  een foto-impressie  -  25 juni 2009.

Ook dit jaar konden we weer genieten van een geheel zelfgeschreven en -bedachte musical: "funny money". De titel zegt het al; het was de bedoeling om op een zo leuk mogelijke manier te proberen zo veel mogelijk te verdienen en daar wisten de kinderen van groep acht wel raad mee: goochelen, acrobatiek, dans, zang ..........alles werd ingezet voor het goede doel, want "aan het eind zou al het verdiende geld verdubbeld worden", stond in de krant.  Hoe het afliep ?? Het werd in elk geval een wervelende voorstelling.


Afscheid en presentatie "Dit is mijn leven" -  juli 2009.


De groepen van 2008 - 2009.