Schooljaar 2004-2005.


Pierloop  -  11 september 2004.

Onder ideale weersomstandigheden gingen 107 leerlingen van onze school om 14.00 uur van start voor de 15e Pierloop. De snelsten van de school waren Luuk, Bo, Tyrone, Don en Mandy. Helaas vielen we met de vierde plaats bij de scholenwedstrijd net buiten de prijzen, maar we zijn buitengewoon trots op al onze lopers. 

(de kwaliteit van onderstaande foto's is niet al te best - als u betere heeft houden we ons aanbevolen. Op de homepage staat ons emailadres)Franciscus helpt Galle  -  25 januari 2005.

Op zondag 26 december 2004 vond een zeer zware zeebeving plaats in de Indische Oceaan, die een vloedgolf veroorzaakte met ongeveer 230.000 doden als gevolg. Ook Galle, gelegen aan de zuidkust van Sri Lanka, werd getroffen. Onze leerlingen vonden dat wij wat moesten doen om onze partner- of zusterstad te helpen.

verslag uit de Jutter over onze aktie voor Galle.
verslag uit de Jutter over onze aktie voor Galle.


Carnaval  -  enkele mooie, carnavaleske koppies !!  -  februari 2005.De onderbouw exposeert - februari 2005.
eigen impressie
eigen impressie
eigen impressie
eigen impressie
het origineel
het origineel
het origineel
het origineel
eigen impressie
eigen impressie
het origineel (onder)
het origineel (onder)
het origineel
het origineel
het origineel (onder)
het origineel (onder)


Pannenkoekenfeestje op de overblijf - april 2005Boekenbeurs voor leefstijl - mei 2005.


De sloop van de oude Franciscus - mei 2005.

Na 80 jaar trouwe dienst werd in 2005 de oude Franciscus gesloopt. Een mooi stuk geschiedenis verdween!Kleuterfeest  -  8 juli 2005.Schoolkamp naar Egmond-Binnen  -  6 t/m 10 juni 2005.


We sluiten weer een schooljaar af ..........   -  juli 2005.


Onze nieuwe kantoren  -  juli 2005.

Het is veel minder opvallend dan de veranderingen aan de voorkant van de school met de nieuwe ingangen, de prachtige speelplaats met de nieuwe speeltoestellen voor de kinderen, maar aan de achterkant van de school tegenover de Boekanier zijn een mooi groot kleuterlokaal en drie kantoren verrezen: een ruimte voor de directeur, een ruimte voor de administratie en een kantoor voor de intern-begeleiders. We zijn erg blij met de nieuwe kantoren.


Afscheidsmusical  "Switch" -  juli 2005.

Op de ene hoek van de straat zit de pizzeria van Aldo en op de andere hoek zit de snackbar van Piet. En dat zorgt voor de nodige problemen! Want Piet en Aldo vechten een heftige concurrentiestrijd uit, waarbij geen middel wordt geschuwd. Het gevolg?! De klanten blijven massaal weg want die zijn al dat geruzie meer dan zat. Wie er wél voordeel bij hebben zijn Simon en Hanna, twee zwervers die de restjes mogen opeten. Ook voor de diamantdieven Dick en Sonja is het gunstig, want zij zijn op zoek naar een rustige plek om hun diamanten van de hand te doen. Hun oog valt op de pizzeria van Aldo. Maar de kopers van de diamanten denken dat ze in de snackbar van Piet moeten zijn. Kortom, Switch is een verhaal vol komische misverstanden en duistere ruilhandeltjes en werd door de leerlingen van de groepen 8 fantastisch uitgevoerd. Dank daarvoor !

Redactie: Onze decorontwerper Ton heeft ons aan onderstaande foto's geholpen, maar dat is alles wat we hebben. Helaas zijn we de foto-cd van deze musical kwijt. Wie kan ons aan deze foto's helpen? (e-mailadres zie homepage).


Afscheid van groep 8  -  juli 2005.


De groepen van 2004 - 2005.